Despre noi

Compania ProMold Sib

Fondată printr-un parteneriat de success în anul 2019 din dorința de a aduce un plus de valoare în industria prelucrătoare, compania ProMold a fost preluată integral de către co-fondatorul Sergiu Opris în anul 2021 și a început activitatea în fabrica din Cisnădie, Str. Transilvaniei nr.5.
Cu o creștere anuală semnificativă, ProMold a dezvoltat un portofoliu de clienți importanți care oferă predictibilitate fabricii.
Fabrica ProMold poate oferi azi clienților piese metalice de precizie, servicii CAD-CAM, injecție mase plastice și montaj manual și semi-automatizat.

0 +
Clienți mulțumiți
0 +
Piese fabricate
0
Ani de experiență
0 +
Audituri fabrică

FONDATOR

Sergiu Opriș

Sergiu Opris signature

Expertiză tehnică

Certificare ISO:9001 și expertiză tehnică prin intermediul personalului calificat.

Ultimă generație

Echipamente de producție de ultimă generație și hală de producție realizată conform standardelor Automotive.

Livrare rapidă

Termen de livrare mai mic de 10 zile, flexibilitate, comunicare eficientă și timp de răspuns scurt.

Viziune

Viziunea companiei noastre este să fim un brand internațional și să obținem excelență în inginerie și în business.
Producem pentru cei mai renumiți clienți la nivel mondial, avem creștere semnificativă constantă și avem un impact puternic în susținerea și dezvoltarea echipei, a partenerilor de afaceri și a comunității.

Misiune

Oferim piese de precizie de complexitate ridicată și soluții complete în inginerie la cele mai înalte standarde, punând focus pe dezvoltarea continuă a echipei, pe nevoile clientului și pe depășirea așteptărilor acestuia.

Valori

1. Progres

Ne luăm angajamentul acționăm continuu spre îmbunatățire, eficientizare și progres. Indiferent de context, alegem fim azi mai buni decât ieri și ne bazăm acțiunile pe acest principiu

2. Claritate

Pentru a avea claritate sunt necesare indispensabil disciplină, ordine și curățenie. Vom crea structură și fluxuri de lucru clare și simple pentru toți membrii echipei și vom menține mereu un standard înalt de ordine și curățenie în producție și birouri

3. Integritate

Vom alege adevărul în fața clienților, a echipei și a furnizorilor indiferent de context. Vom face tot ce e necesar pentru a acționa corect și ne manifestăm integritatea prin transparență și responsabilitate personală

4. Excelență

Pentru a obține rezultate remarcabile, vom tinde mereu spre excelență prin acțiunile noastre. Acest lucru va fi un diferențiator.

Fabrica ProMold Sib

Galerie Foto

Contactează-ne

Pentru orice întrebări sau cereri de ofertă, completează formularul de mai jos.